Hjem > Nyheder > Industri nyheder

Hvilken slags strøm og træ bruger Hemlock langt infrarød sauna?

2022-11-10

Hemlock langt infrarød saunaabruges til fjern infrarød emissionskilde



(1) Turmalin: almindeligvis kendt som "Tomarinsten", turmalin skal nå en vis temperatur for at udsende en lille mængde fjernt infrarød, dens egen kan ikke være direkte ledende, for at modtage varme indirekte fra den ledende varmefilm, så som at udsende langt infrarødt, kan bølgelængden ikke kontrolleres, det er let at eksistere skadeligt for menneskekroppens stråler, det højeste energiforbrug. Nu naturlig turmalin har meget lidt, turmalin sælges på markedet, for det meste syntetisk, lav pris, kvalitet er indlysende.

(2) Langt infrarødt keramisk rør: Det har egenskaberne høj effektivitet, høj styrke, sikkerhed og ultralang levetid. Det langt infrarøde biologiske spektrum, der udsendes af rene keramiske rør, er meget tæt på den menneskelige krops egen bølgelængde, som er lettere at blive absorberet.

(3) Langt infrarød varmeplade: langt infrarød emissionsbølgelængde er nøjagtig, den udsendte fjerninfrarøde bølgelængde er 6-14 mikron, i overensstemmelse med den menneskelige fysiologiske rytme, lavt energiforbrug, nøjagtig overfladetemperaturkontrol. Men fremstillingsprocessen er kompliceret, kerneteknologien er svær at mestre, materialeomkostningerne er høje, prisen er høj.





Træet som saunaen er lavet af



(1) kamfertræ, hvid fyr, kamferfyr: trædensiteten er generel, produktionsområdet er mere, let at opnå, prisen er lav, men let at korrosion, let at deformere, ingen tekstur.

(2) Hemlock: også kendt som hemlock, produceret i Europa og USA, høj trætæthed, naturligt og frisk trækorn, god tekstur, korrosionsbestandighed, ingen deformation. Men behandlingsteknologien er kompleks, omkostningerne er høje, og prisen på saunarummet lavet af det er højere.

(3) Duftende ceder: også kendt som rød ceder, produceret i Europa og USA, trætæthed er høj, trækorn er elegant og ædel, kan give en permanent naturlig træduft, korrosionsbestandighed, ingen deformation, sauna lavet af det har en samlingsværdi. Men behandlingsteknologien er kompleks, omkostningerne er høje, og prisen på saunarummet lavet af det er høj.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept