Hjem > Nyheder > Industri nyheder

Forskellige typer af infrarøde saunamaterialer

2021-11-09

(1)Kamfertræ langt infrarød sauna, hvidfyr og mongolsk skovfyr: trætætheden er generel, der er mange produktionsområder, det er nemt at opnå og prisen er lav, men det er let at korrodere, deformere og har ingen tekstur.

(2)Hemlock langt infrarød sauna: også kendt som hemlock, det er produceret i Europa og Amerika. Det har høj trætæthed, naturligt og friskt trækorn, god tekstur, korrosionsbestandighed og ingen deformation. Imidlertid er behandlingsteknologien kompleks, og omkostningerne er høje. Prisen på sauna lavet af det er høj.

(3)Cedar langt infrarød sauna: også kendt som rød cedertræ, den produceres i Europa og Amerika. Den har høj trætæthed, elegant og ædel træåre. Det kan udsende varig naturlig træduft, korrosionsbestandighed og ingen deformation. Saunarummet lavet af det har samlingsværdi. Bearbejdningsteknologien er imidlertid kompleks, og omkostningerne er høje, og prisen på sauna lavet af den er høj.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept