Hjem > Nyheder > Industri nyheder

Forholdsregler for én person Red Cedar Carbon Fiber Heater Infrarød sauna

2021-11-18

Forholdsregler vedrinfrarød sauna
1. Patienter med en historie med hypertension eller hjertesygdom. Fordilangt infrarød saunadampning kan forårsage en bred vifte af blodtryksudsving, øge hjertebelastningen, det er let at forårsage forhøjet blodtryk, hjerteanfald, ulykker og endda livstruende.
2. Efter et måltid, især inden for en halv time efter et fuldt måltid. Vask aflangt infrarød saunaumiddelbart efter et måltid udvider hudens blodkar sig, og en stor mængde blod strømmer tilbage til huden, hvilket påvirker blodforsyningen til fordøjelsesorganerne, hvilket er bundet til at påvirke fordøjelsen og optagelsen af ​​mad, hvilket ikke er godt for helbredet.
3. Når du er overanstrengt eller sulten. Når du er træt og sulten, er kroppens muskeltonus dårlig, og dens tolerance over for kulde- og varmestimuli er nedsat, og det er let at forårsage kollaps.
4. Personer med dårlig hjertefunktion, kardiomyopati eller medfødt hjertesygdom må ikke bruge saunaen, og personer med hjerte-kar-sygdomme eller potentielle patienter uden symptomer, herunder koronar hjertesygdom, forhøjet blodtryk, personer med kroniske sygdomme som hyperlipidæmi, hyperglykæmi og hyperviskositet, såvel som personer med diabetes, fedme og en familiehistorie med hjertesygdomme er heller ikke egnede.
5. Ældre mennesker er ikke egnede til sauna, deres kropstemperaturreguleringscenter er ikke særlig følsomt, så det er ikke egnet til sauna.
6. Tag ikke en sauna, når du er overanstrengt eller sulten. Når folk er trætte eller sultne, er muskelspændinger dårlige, og deres tolerance over for kulde- og varmestimuli er nedsat. Det er let at forårsage kollaps, når du tager en sauna.
for infrarød sauna
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept